Встигнути до 30 квітня! Раннє бронювання продовжили

Пакетні тури на найкращі курорти Болгарії, Греції, Туреччини з Польщі передбачливі туристи купують заздалегідь. Встигніть купити путівку в літо зараз, акцію продовжили до 30.04.2023.

Час можливостей з ANEX Tour!

 

Які тури доступні за системою раннього бронювання на сайті турагенції ANEX Tour:

  • Пакетні тури з вильотом з аеропортів Польщі до Туреччини,Болгарії та Греції.
  • Вигідні путівки для самостійних подорожей із програмою ONLY HOTEL.

 

Перший плюс раннього бронювання. Найкращі готелі та курорти

У програмі раннього бронювання туристам доступні путівки до готелів з найкращими рейтингами, висококласним сервісом, численними опціями: басейни, аквапарки, СПА, ресторани, бари, дитячі клуби, цікава концертна програма, спортивні комплекси. У сезон усі ці готелі будуть у стопі, путівку купити не вийде.

Другий плюс раннього бронювання. Істотна вигода для туристів

Кожен турист заощаджує на покупці туру онлайн за програмою раннього бронювання ANEX Tour «Час можливостей» до 30% вартості путівки. Це багато. Три тури – і можна з'їздити вчетверте на відпочинок на заощаджені від покупки турів гроші.

Третій плюс раннього бронювання. Впевненість у якісному відпочинку

Після покупки туру до Єгипту, Болгарії або Греції турист точно знає дати відпочинку, аеропорт вильоту, курорт, назву готелю, формат номера та концепцію харчування. Легко розрахувати бюджет поїздки, підготувати пляжний гардероб та насичену екскурсійну програму.

Купити путівку онлайн за програмою раннього бронювання можна вже сайті турагенції ANEX Tour. Обирайте країну та курорт, вкажіть дати вильоту чи відпочинку, тривалість туру, кількість туристів.

Читайте також

TelegramViber