Відкрийте вікно в літо разом з ANEX Tour: вильоти в Єгипет з Польщі

Онлайн бронювання путівок в Єгипет з вильотом із Варшави та Катовіце вже достуступно на сайті турагенції ANEX Tour. Туристи отримують готові пакетні тури на улюблені курорти поблизу аеропортів Хургади та Шарм ель Шейха.

Що включено в ціну пакетного туру до Єгипту:

  • Проживання в готелі та використання описаної у картці туру інфраструктури.
  • Проживання у номері обраної категорії, від стандарту на двох до вілли з персональним басейном.
  • Харчування згідно з обраною концепцією, у топі AI, UAI з барами на пляжах.
  • Туристичне медичне страхування діє на весь час туру до Єгипту з вильотом з Польщі.
  • Авіапереліт на крилах надійної авіакомпанії Fly Egipt з багажем до 20 кг та ручною поклажею до 5 кг на кожного пасажира.
  • Груповий трансфер автобусами та мікроавтобусами з кондиціонерами з аеропорту Єгипту до готелю та назад.

Як оформити онлайн тур в Єгипет на сайті турагенції ANEX Tour:

Підберіть курорт для відпочинку у Єгипті. Ель Гуна відрізняється від Таби, Сафага мало чим нагадує центр Шарм ель Шейха, а Марса Алам – Нувейбу. Коралові сади, сафарі-тури, піраміди, стародавні храми, екскурсії до Йорданії та Ізраїлю, морські прогулянки та круїзи Нілом на відстані пари кліків. Вибрали? Тоді відправляйте фото закорднних паспортів нам в месенджери для дистанційного бронювання.

Друзі рекомендували певний готель? Його легко знайти у системі фільтрів. Вкажіть дати вильоту та тривалість туру до Єгипту. Підберіть вигідні путівки на відпочинок до Єгипту від ANEX Tour, дочекайтеся підтвердження бронювання номера.

Не знаєте, як дістатися з України до Варшави та Катовіце та які документи потрібні для поїздки за кордон дорослим та дітям? Телефонуйте або пишіть, відповімо на всі питання.

Читайте також

TelegramViber