Зимовий відпочинок на курортах Єгипту з онлайн турагенцією ANEX Tour

Відпустка на Червоному морі – креативне та дуже вигідне рішення зимового сезону 2023-2024. Наші 5 аргументів - чому варто купити онлайн путівки в Єгипет на сайті турагенції АНЕКС Тур просто зараз.

1. Безпеку туристів забезпечує єгипетський уряд

Ситуація на кордоні з Газою не змінила туристичний ритм більшості приморських курортів Єгипту та найпопулярніших екскурсійних локацій:

  • у районі Шарм ель Шейху курортна зона вже кілька років відділена спеціальною стіною із цілодобовим моніторингом;
  • найжорстокіший контроль безпеки в єгипетських аеропортах: газоаналізатори, рентген, психологи;
  • транспорт при в'їзді на територію готелів перевіряють із міношукачами;
  • каравани туристичних автобусів при виїзді до пустельних районів Єгипту супроводжуються воєнізованою охороною.

Відстань від сектора Газа до Шарм-ель-Шейха 398 км, до Хургади 476, до Марса Алам 716 км. Тисячі європейців вважають за краще зимувати в Єгипті біля теплого Червоного моря, заборони урядів чи відмов страхових компаній немає.

2. Доступна ціна путівок у готелі все включено Єгипту

Тури в Єгипет - реальний шанс відпочити в готелі все включено з рейтингом Tripadvisor 9-10/10 за ціною готелю категорії комфорт. На туристів чекає чудова відпустка в Єгипті: готель із великою територією, власним пляжем, кількома басейнами, гірками чи аквапарком, ресторанами та барами.

3. Літня атмосфера у розпал зими

Температура повітря на курортах Єгипту вдень максимально комфортна +22-27°С, температура води в Червоному морі +24-26°С. У садах готелів сотні квітів, у ресторанах пригощають сезонними манго та полуницею. Інтенсивність сонця низька, безпечно займатися снорклінгом без рашгарду, грати з дітьми біля кромки води, засмагати на пірсі, кататися на яхті або блукати між колонами Карнаку.

4. Екзотичне Різдво та Новий рік

Ці новорічні фотографії завжди викликають посмішку: шапочка Санти та купальник на тлі моря з білосніжними яхтами, зеленими пальмами або пірамідами. Летіти лише 3-3,5 години. Єгипетські готелі наперед розробляють меню гала-вечорів та програми святкових шоу. Буде цікаво.

5. Швидка покупка туру в Єгипет онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур

Пошукова система офіційного сайту турагенції АНЕКС Тур удосконалена; система фільтрів скорочує пошук у 2-3 рази. Легко порівняти усі актуальні пропозиції українських туроператорів із вильотами з аеропортів Польщі, Румунії, Молдови.

Читайте також

TelegramViber