Оксамитовий сезон на острові Майорка - прямі рейси з вильотом із Польщі

Цієї осені відпочиваємо на Балеарських островах: відкрито польотну програму з прямими чартерами з Варшави та Катовіце з 12.09.2023 на острів Майорка (Іспанія). Улюблений острів королеви Єлизавети II, неповторний сплав британських стандартів гостинності, іспанської емоційності та приголомшливої природи.

Як організовано пакетні тури на Майорку з Варшави та Катовіце

Вигідні путівки уже можна придбати онлайн на нашому сайті. Вибирайте дати, тривалість відпустки, готелі, номери, концепцію харчування. Авіаквитки, поліс туристичного страхування та ваучери туристи друкують самостійно. Дістатися з України до міжнародних аеропортів Варшави та Катовіце-Пижовіце просто автобусом чи потягом. Переліт 3 години. З аеропорту Palma de Mallorca організований груповий трансфер в готелі, входить в ціну пакетного туру.

Топові курорти Майорки:

  1. Алькудія – море, сосни та чудові пляжі;
  2. Магалуф – чудова пляжна інфраструктура, аквапарки Акваленд і Вестерн Вест Парк, піратські вечірки, снорклінг біля острова Чорної ящірки;
  3. Пальма Нова – красивий променад, парк розваги Меріленд;
  4. Санта Понса – респектабельний відпочинок, гольф-клуб, яхт-клуб, Парк Джунглів;
  5. Камп де Мар – готелі VIP класу, гольф, десятки маршрутів для хайкінгу;
  6. Ель Ареналь – пальми березі, аквапарк;
  7. Кала Миллор – зручний для дітей пляж, зоопарк, аквапарк, Мондраго заповідник;
  8. Кала Д'Ор – пляжі з Блакитним прапором, підземне озеро, печера Драч.

Гарячі тури на Майорку з прямим перельотом з Варшави та Катовіце запитуйте у наших менеджерів.

Клімат Майорки восени ідеальний для пляжу

Температура вдень +23-28°С, вночі від +16-19°С, температура води +23-26°С, дощі рідкість. Вересень та жовтень – оксамитовий сезон без спеки, з теплим морем та свіжими фруктами. Листопад – завершення високого сезону, час релаксу та мрій.

Чим поласувати на Майорці восени

Не шукайте на Майорці хамон – тут панує ковбаса sobrasada. Любителі м'яса оцінять баранину chuletas de cordero та м'ясне асорті frito mallorquin. Спробуйте локальні глибоководні креветки Gamba de Sóller, омарів Bogavante, найніжнішого лангусту в мигдальній приправі caldereta de llagosta, морського окуня або дорадо на грилі в техніці a la plancha. На Майорці росте 15000 дерев мигдалю – шукайте у меню десерти gato de almendra та ensaimadas.

Читайте також

TelegramViber