Вирушаємо з Катовіце прямими рейсами на острів Занзібар

Без пересадок, із зручним нічним вильотом. На сайті турагенції АНЕКС Тур вже можна купити онлайн вигідні тури на Занзібар з Катовіце. Білі пляжі Індійського океану у розпал зими – чудова ідея для відпустки.

Коли стартують тури на Занзібар із Катовіце з прямими авіарейсами

  • Початок польотної програми 29.12.2023 року. Чартери на крилах лайнерів авіакомпанії Skyline Express, флот 10 літаків Boeing 737, 757,767, 777.
  • Без пересадок, дозаправка у Хургаді. У ціну туру включено провезення багажу до 20 кг та ручної поклажі до 5 кг на одного туриста.
  • Виліт з міжнародного аеропорту Катовіце-Пижовіце, Польща, 405 км. від Львова.

Як шукати тур на Занзібар з Катовіце

У пошуковій системі турагенції АНЕКС Тур знайдіть Танзанію (архіпелаг Занзібар – частина цієї держави). У списку аеропортів вильоту виберіть Катовіце. Вкажіть дату вильоту, приблизну тривалість відпустки та кількість туристів.

Скористайтеся системою фільтрів, щоб знайти готелі на першій лінії, VIP або з дитячим клубом. У картці туру порівняйте ціни путівок із різними датами вильоту, з проживанням у різних категоріях номерів.

Чим приваблює відпустка на Занзібарі з вильотом із Катовіце

Ідеальний час для вечірніх прогулянок, оздоровлення дітей, тривалих купань у відкритому морі, снорклінгу та дайвінгу.

Зима – високий сезон на Занзібарі:

  1. температура повітря вдень +31°С, вночі +27°С;
  2. температура води в океані +28°С;
  3. з кінця грудня до кінця березня на Занзібарі сухий сезон без тропічних злив, ураганів і водоростей.

Взимку на Занзібарі активно працює туристична інфраструктура: морські екскурсії, риболовля в океані, розважальні центри, природні заповідники. Можна на поромі вирушити на континентальну частину Танзанії або купити сафарі-тур із ночівлею прямо на території легендарних заповідників Танзанії Серенгеті або Нгоронгоро.

Найкращі пляжі Занзібара представлені в гарячих турах з Катовіце на сайті турагенції АНЕКС Тур: Кендва, Нунгві, Ківенгва. Наші менеджери допоможуть обрати оптимальний готель з найкращими світанками та заходами сонця Занзібара.

Читайте також

TelegramViber