Тури в Кадріє

+3 дні

Гарячі путівки в Кадріє ❤️ Белек 2024

Кадріє

Гарячі путівки в Кадріє ❤️ Белек 2024

Чи хочете Ви провести незабутній відпустку на елітному курорті, насолоджуючись аристократичними розвагами, вдихаючи чистий евкаліптове повітря? Якщо Ваша відповідь "так", тоді Вам просто необхідно купити тур в Белек на пляж Кадріє.

Тури в Кадріє з Києва

Придбавши путівку в Кадріє, турист отримує відпочинок в маленькому колоритному селищі, що відноситься до респектабельного курортного регіону Белек. Це райський куточок на землі, що усіяний зеленню евкаліптів, сосен і квітучими субтропическими чагарниками. Пісок тут білосніжний, дрібний і м'який, ходити по якому одне задоволення. Море чисте, з легким бірюзовим відтінком, практично завжди спокійне, погода переважно безвітряна. Біля води є смужка гальки, а захід у море відрізняється пологим тривалим мілководдям. У відпустку в Кадріє спокійно можна брати з собою маленьких дітей, умови для них тут ідеальні.

Відпочинок в Кадріє - особливості пляжів

Белек - найкращий люксовий курорт турецького узбережжя між Сіде та Антальї. Саме місто невелике, але його пряма берегова лінія займає більше 20 км вздовж Середземного моря, яку прийнято ділити на дві частини: Центральну і Кадріє. Пляжі Кадріє підкорюють туристів своєю тишею, ідеальною чистотою, першокласним обслуговуванням, заповідною природою. Вздовж усього узбережжя - готелі, вони контролюють стан пляжів, встановлюють навіси та парасолі від сонця, шезлонги, душові кабіни. У Кадріє гостей приймають елітні п'ятизіркові готелі, є лише кілька готелів рівня 4* і 3*.

Обидві частини величезного пляжу в Белеку є до такої міри ідентичними, що туристам часом складно визначити, де саме вони знаходяться, попередньо не глянувши на карту.

Інфраструктура берегової лінії курорту

Вибираючи тур до Туреччини, багатьом туристам важливо, щоб в місці відпочинку була добре розвинена інфраструктура. Узбережжя Кадріє є взірцем курортного сервісу:

  • Шезлонги від готелів і ресторанів (є платні та безкоштовні).
  • Поля для футболу, волейболу, гри в гольф.
  • Медичні пункти і служба рятувальників.
  • Станції прокату різних розваг.
  • Затишні кафе та ресторани.
  • Нічні клуби і дискотеки, що розташовані при готелях.
  • Обладнані дитячі майданчики знаходяться на території готелів.

У центрі курорту збережений загальнодоступний муніципальний пляж. Обстановка в цій частині узбережжя відповідає високим стандартам, можна безкоштовно або за коктейль зайняти на кілька годин шезлонг та парасольку.

Сезон відпочинку в Кадріє

Відпочинок в Кадріє починається в травні, закінчується в листопаді. Пік спеки на курорті припадає приблизно на серпень: температура повітря досягає вище +35°C. Якщо Вам комфортна більш щадна температура повітря, шукайте тур в Кадріє на травень-червень чи жовтень-листопад: на вулиці ще досить тепло (близько +26°C), але немає виснажливої спеки. Варто врахувати, що з жовтня в Туреччині починається осінь і підвищується ймовірність затяжних дощів.

АНЕКС Тур подбав про те, щоб вильоти в Белек з Києва або інших міст України були для Вас комфортними і приємними. Беріть з собою валізу та гарний настрій, а решту ми беремо на себе.

TelegramViber