Новинка! Прямий переліт в Марса Алам з Варшави та Катовіце

Включіть у плани відпустку в чудовому Марса Алам із вильотом з Варшави чи Катовіце: у каталозі онлайн турагенції АНЕКС Тур вже доступні путівки.

Коли летимо в Марса Алам із Польщі:

  • з 26 жовтня 2023 року – Варшава;
  • з 28 жовтня 2023 року – додається Катовіце.

Чим відрізняється Марса Алам від інших курортів Єгипту

  1. Найпівденніший курорт, звідси найближче вирушати до храмового комплексу Абу-Сімбел та острова Філе.
  2. Найновіший курорт, перші готелі побудовані у 2001 році. Сучасна концепція відпочинку, території з басейнами та гірками.
  3. Європейський курорт. Улюблене місце відпочинку британців, італійців, мешканців Скандинавії.
  4. Найцікавіший курорт для шанувальників снорклінгу. Живі рифи з різнокольоровими коралами, тисячі видів риб, дюгоні та черепахи.
  5. Всесезонний курорт: бухти готелів захищають від вітру гостей, комфортно відпочивати будь-якої пори року.

Чим зайнятися в Марса Алам

Екскурсії в Луксор, Асуан, острів Філе, круїзи по Нілу, джип-сафарі в пустелі, відвідування золотодобувної шахти та справжнього села бедуїнів - найпопулярніші напрямки відпочинку в Марса Алам. Заздалегідь шукайте гарячі тури на 22 жовтня та 22 лютого: в Абу Сімбел Фестиваль Сонця.

У Марса Алам найкращі умови для кайтсерфінгу на Червоному морі. З Порту Галіб вирушають катери на зустріч із дюгонем – травоїдною морською коровою завдовжки до 4 метрів. Вечорами усі відпочивають у ресторанчиках на набережній.

Прямий переліт в Марса Алам з Варшави та Катовіце

Купити онлайн тур в Марса Алам на нашому сайті можна прямо зараз. До польських аеропортів туристи дістаються самостійно. Переліт близько 4 годин, посадка у приватному аеропорту Марса Алам. У ціну туру включено груповий трансфер до готелів все включено і туристична страховка.

Читайте також

TelegramViber